" >

inra dunaharaszti szoveggel

 

 

Hol talalsz bennunket

Tisztelt látogató!
Szeretettel köszöntjük a CSABA-CERA Kft. által üzemeltetett www.infratrainerdunaharaszti.hu internetes oldalán! Vállalkozásunknak hosszú évek óta alapfilozófiája, hogy megteremtse egy egészségesebb élet alapjait és minél több eszközt nyújtson az egészségtudatos életmód megvalósításához.

Vállalkozóként tudjuk a mai rohanó világban nincs idő órákig edzőteremben lenni, azonban mindenki szeretne karcsú, izmos testet, ideális testsúlyt, jó kondíciót, minden nő szeretne egészséges, szép feszes bőrt, zéró cellulitiszt és mindezt gyorsan kívánja elérni.

Több mint 10 éve mindig a legmodernebb alakformáló készülékekkel és szakmai tapasztalatainkkal igyekeztünk segíteni azoknak, akik tenni akarnak egészségük megóvásáért, igényük van az egészséges életmódra, a felgyorsult világban szükségük van a rendszeres regenerálódásra, valamint szeretnének egészségesen élni.
Ennek tudatában nyitottuk meg Dunaharaszti belvárosában az Arany János utca 7. szám alatt a DUNAHARASZTI INFRA stúdiót!

Exkluzív szalonunkban egyedülálló módon található párban a legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló magyar fejlesztésű és gyártású INFRATRAINER és INFRASLIM X fekvőkerékpár. A gépek együttes használata elősegíti, hogy élvezhessünk minden olyan előnyt, amely az alakformálásban segítségünkre lehet. Kombinált bérlettel elősegítik a hatékony fogyást, fokozzák a zsírégetést, él harcosak a narancsbőr megszüntetésében, javítják az állóképességet és erőnlétet.

?Az infraslim x gépet ajánljunk mindenkinek, akinek kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegük van, az egészséges táplálkozás mellett keresik a leghatékonyabb kardió edzést, amellyel egy időben tudnak méregteleníteni, a keringést javítani és gyorsabb fogyást elérni. Rendszeres vendégeink sportolók, aktív testmozgást végzők, illetve a kezdő életmódváltók is, hiszen a bicikli használata során jelentősebb kalóriaégetést tudnak elérni ezzel, mint a hasonló intenzitású egyéb mozgásformákkal. Személyre szabva állíthatjuk a pedál távolságot, az ellenállást, a vákuum erősséget és az infra hőfokát is. Kiemelt funkciók az aromaterápia és kollagén terápia, illetve a csak az infraslim x gépeken elérhető ózon és oxigén terápia. Edzés közben hallgathatjátok kedvenc zenéiteket telefonotokról irányítva, koncert minőségben a beépített hangszórókon.

?Az infratrainer gép különleges zerofat technológiájának és infrasugarainak köszönhetően behatol a bőr legmélyebb rétegeibe, ahol hőenergiává alakul és lebontja a zsírszövetet, feloldja a méreganyagokat, amelyek a nagy mennyiségű víz kiizzadásával és a felgyorsult anyagcsere révén a nyirokrendszeren keresztül távoznak. Ezt fokozza az ülésbe épített mágnes terápia, amely felerősíti a folyamatot. A kerékpár ellenállása és infrahője is állítható. Az edzés alatt a kedvenc premier filmek és sorozatok is nézhetők, így ez az edzés nem csak hatékony, de garantáltan kedvetekre való is lesz.

?A két gép együttes használata garantálja, hogy ez a kardió edzésetek lesz a leghatékonyabb. Érdemes kipróbálni a kombinált infratrainer és infraslim x bérletet, hogy elérjük a legjobb formánkat!

És hogy még hatékonyabb legyen az alakformálás, a méregtelenítés, a narancsbőr megszüntetése, ajánljuk a BTL nyirokmasszázs orvostechnikai készülékkel végzett szolgáltatásunkat, valamint a stúdióban forgalmazott termékek megismerését, fogyasztását.

Szeretettel várunk mindenkit Dunaharasztiban, a Baktay tértől pár lépésre az Arany János utca 7. szám alatti Infra stúdióban.

Facebook: Infratrainer & Infraslimx Dunaharaszti és InfraSlim X Dunaharaszti

Tel.:+36 70 384 66 70

Ne feledje a saját egészségéért Ön tehet a legtöbbet, kérem, ismerje meg termékeinket és szolgáltatásainkat, amihez eredményes böngészést kívánunk.

Szlogenjeink:

Egészséges gerinc, jó vérkeringés = egészséges élet!

Járd a saját utadat!

Út az egészség és a szép bőr felé!

Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne!

 

facebook_page_plugin